2016 Berserk 1. rész magyar felirattal

Megérkezett a 2016-os Berserk 1. rész magyar felirattal, és simán hozza az előd szinvonalát, sőt! Az állunk a földön, a nyelvünket pedig spatulával kell felvakarni!

Az első rész címe A megbélyegzett kardforgató, amiben Guts múltjából láthatunk egy részletet, illetve egy lenyűgöző lidérc harcon is átverekedhetjük magunkat.

2016 Berserk anime

Amit a legjobban szeretünk benne, hogy nem egy az egyben újították fel a grafikát, hanem az eredeti stílusjegyeket megtartva alkották meg az animét. Az anime a Berserk manga újrafeldolgozása, azonban nem egy az egyben ugyanaz, mint az 1997-es anime.

2016 Berserk 1.rész történet

A napfogyatkozás eseményei után néhány évvel megjövendölték a sötétség angyalának eljövetelét. Egy magányos kardforgató besétál egy bárba (nem vicc), ahol banditák szivatnak egy elfet. Mikor a banditák hallálosan megfenyegetnek egy fiatal bandita palántát, Guts a szart is kiveri belőlük, majd magával viszi a zsákmányukat és Puckot, az elfet is. Út közben felveszi egy öreg pap és a lánya, bár Guts figyelmezteti őket, hogy el van átkozva, és folyamatosan gonosz szellemek üldözik.

Napnyugta után, egy rémálomból felriadva veszi észre, hogy elátkozott lidércek rohamozzák meg a kocsit. A harcban meghal a pap és lánya is, amit Guts gyengeségüknek titulál. Még azelőtt elhagyja a helyszínt, hogy megjelennének az őt kereső Vas Lovagok Szent Köteléke.