Attack on Titan: Wings of Freedom játék

Az idei E3-on elkezdték vetíteni az Attack on Titan: Wings of Freedom játék trailerét, mely augusztus végén érkezik Európába. Lesz belőle Xbox One és Pc Steam verzió is.

Attack on Titan: Wings of Freedom

A játék a Trost kerületben lévő csata idején játszódik. A játékosok szabadon mozoghatnak a barakkokban és városszerte, miközben más karakterekkel tudnak beszélgetni, fejleszthetik fegyvereiket és információt gyűjthetnek a következő küldetésről. Van benne egy tanító rész, ami a 104-es egység gyakorlatozó helyéről lett mintázva.

Attack of Titan: Wings of Freedom

Attack of Titan: Wings of Freedom Xbox One és Pc

A játszható karakterek között szerepel Eren, Mikasa, Armin, Krista, Sasha, Conny, Jean, Levi, Hange és Erwin. Minden karakternek megvan a maga speciális képessége, így egy adott küldetéshez egy jól kiválasztott karakter nagy segítség lehet. A játék végén Eren képes lesz átváltozni Titan formába.

Attack on Titan: Wings of Freedom

Attack on Titan: Wings of Freedom

Velük 20 küldetésen keresztül játszhatjuk végig az anime első évadát. Lesz benne még 5 extra küldetés, melyet unlockolni lehet, ha mind a 66 melléküldetést kipörgeti a játékos, így biztosítva a sok-sok játékidőt.

Elvileg lesz benne co-op play, azaz lehetőség lesz barátainkkal együtt lefejezni az óriásokat!