Cosplay Kabane kard ledes világítással

Ezen a héten vetítik a Kabaneri of the Iron Fortress első évadjának utolsó részét, így talán nem véletlen, hogy egy Maxi nevű rajongó most tette közzé művét, ami nem más, mint egy cosplay Kabane kard ledes világítással!

Kurusu és a Kabane kard

Kurusu és a Kabane kard

4

Kurusu kardja vörösen világít a pengében elhelyezett ledeknek és a markolatban lévő akkumulátornak köszönhetően.

A kard összetevőit 100-yenes boltban vásárolta meg (kb mint a 100 forintos nálunk), így elég olcsóra jött ki a projekt, ami azért meglepő, mert a Kabane kard eszméletlenül jól néz ki!

Ha még nem kezdted el nézni a Kabaneri of the Iron Fortress című animét, de szereted a zombis műveket, akkor mindenképpen ajánljuk! Ebben a világban zombi szerű Kabane lények marcangolják az élőket, akik vasútállomásokat alakítottak át erődítménnyé. Ezek között az állomások között jár a Hayajiro nevű páncélozott szerelvény, mely az egyetlen dolog ami összeköti a városokat.

A történetben a csavart az adja, hogy léteznek Kabanerik, akik olyan fertőzött emberek, akiknek a vírus valamiért nem jutott el az agyáig. Emberfeletti erővel bírnak, azonban ha nem isznak vért rendszeresen, teljesen megvadulnak.