Gyereknapi program Veszprémben: anime és társasjáték

2016 Gyereknap Veszprém

2016 Gyereknap Veszprém

Idén május 29-én ünnepeljük a Gyereknapot, melyet többféle program meglátogatásával tölthetünk el Veszprémben, ehhez szeretnénk mi is csatlakozni egy Gyereknapi anime találkozóval és társasjáték nappal.

Ha feliratkozol eseményünkre (és el is jössz), megajándékozunk egy PandAnimés jelvénnyel, aminek elkészítésében akár te magad is részt vehetsz!

Anime kitűző készítése

Gyereknapi társasjáték

Eddigi találkozóinkhoz hasonlóan most is kivisszük több mint 20 játékunkat, amihez addig talán még újakat is szerzünk. Nagy népszerűségnek szokott örvendeni a Dixit és Concept, melyeket akár már 10 éves kortól is lehet játszani.

Dixit társasjáték

Dixit

Szintén kisebbeknek ajánljuk a Sárkánytojás társasjátékot, amihez egyszerű matek és egy kis logika szükséges. Aki szeret sakkozni, annak ez is tetszeni fog!

Sárkánytojás társasjáték

Nem lenne Gyereknap a Gyermeknap kocka dobálós társasjáték nélkül, ezért elhozzuk még a NEXT! játékot nektek, lehet majd takarót foltozni a PatchWork társasjátékban, és kakaót termeszteni a Cacao tábláin. Ezekről részletes ismertetőt olvashattok előző bejegyzésünkben.

A nagyoknak is tudunk mivel kedvezni, itt van például legújabb Mysterium játékunk ahol egy gyilkosság elkövetőjét kell megtalálnunk egy szellem segítségével, vagy az Evolúció amiben új fajokat hozhatunk létre és próbálhatunk meg velük túlélni.

Pandemic anime találkozón

Részletesebb listát (nem teljes) játékainkról a Panda Büfé oldalán találtok.

Anime találkozó

Összekötjük a kellemeset a még kellemesebbel: várunk szeretettel minden anime rajongót is!

Az eddigi találkozókhoz hasonlóan most is sok beszélgetésre és vidám arcokra lehet számítani, továbbá ha szerencsénk van, ellátogat hozzánk néhány hiperszuper rajztehetséggel megáldott művész is, akikről már írtunk az őszi anime találkozón: Naeviss és Réka alias Giotto sama.

Réka rajzpadon rajzol anime találkozón

Lesz este egy mozizásunk helyben, amin valamilyen felkapott animét nézünk meg, ha lehet szinkronosan.

Ha még nem voltál nálunk, egy kis segítség: a program Veszprémben az Egyetem utca 12 címen lesz tartva. Ez egy egyetemi kollégium, ki is van rá írva, hogy Központi Kollégium. Sorompó van a parkolója előtt, ha kocsival jöttök csak be kell csöngetni, és beengednek.

Bátran gyertek be az épületbe, a bejárat után egyből balra van a recepció, jobbra pedig egy nagy teremben várunk titeket mi. Ha elkeveredtetek, keressetek bátran telefonon a 30/395-5253 számon, Gergőnek hívnak.