Kingsglaive: Final Fantasy XV film

Két trailert kaptunk a július 9-én érkező Kingsglaive: Final Fantasy XV filmhez, ami a játék világában játszódik, és annak sztoriját is követi.

Egy kicsit hosszabb trailert is találtunk:

Kingsglaive: Final Fantasy film története

Kingsglaive: Final Fantasy XV film

Kingsglaive: Final Fantasy XV film

Lucis mágikus királysága ad otthont a megszentelt kristálynak, azonban Niflheim semmitől nem riad vissza, hogy megszerezz azt. A birodalom közt dúló háború, még a történelem előttre nyúlik vissza. Regis, Lucis királya irányítja a Kingsglaive nevű, elit katonákból álló alakulatot. Királyuk mágiájával felvértezve, Nyx Ulric és hűséges kardjai (glaive franciául kardot jelent) Insomnia korona városa előtt állomásoznak, miközben megpróbálják Niflheim birodalmi csapatainak rendíthetetlen túlerejét feltartani. A túlerővel szemben Regis királynak nincs más választása királysága megmentésére, mint elfogadni egy ultimátumot: át kell engednie minden földjét a korona városon kívül, és hozzá kell adnia fiát, Noctis herceget Lunafreya kisasszonyhoz, Tenebrae régi hercegnőjéhez, aki most Niflheimben raboskodik. Ahogy a háború elmérgesedik, Niflheim cselszövései Insomniát egy félelmetes csatatérré alakítják át, ahol Nyxnek meg kell küzdenie birodalma túléléséért.

A film megtekintéséhez nem szükséges a játék ismerete, de akinek volt szerencséje hozzá, az mélyebben tudja majd átélni a történetet.