Koe no Katachi – Néma hang

Szeptember 17-én érkezik a Koe no Katachi, a történet egy lányról, aki nem hall, és egy fiúról aki folyamatosan szekálja emiatt. Idővel az osztály kiközösíti a srácot, akinek magába kell szállnia.

“Azt kívánom bár soha ne találkoztunk volna! Azt kívánom, bár lehetne megint egy első találkozásunk…”

Szöveg: Több, mint 2.5 millió eladott példány.
Szöveg: Eredeti mű: Yoshitoki Ōima
Szöveg: Azok a szavak a szívébe martak.
Szöveg: Gyártó: Kyoto Animation (K-ON! film, Tamako Love Story)
Narrátor: A hangod megsebzett, mégis hallani akarom.
Szöveg: Rendező: Naoko Yamada x Író: Reiko Yoshida x Karakter dizájner: Futoshi Nishiya
Szöveg: Újra akarlak látni.
Narrátor: Egy sokat mondó néma film.

Koe no Katachi történet

Shouya Ishida egy olyan srác, aki nap mint nap próbálja átverekedni magát az unalom sivár pusztaságán, azonban most rossz utat választott magának. Újonnan érkezett osztálytársa, a siket Shouko Nishimiya kerül szekállásának középpontjába nap mint nap. Shouya észre sem veszi durva cselekedeteinek hatásait egészen addig, amíg Shouko el nem hagyja miattuk az iskolát. Ekkor fordul a kocka: Shouya osztájtársai minden alkalmat megragadnak, hogy levegőnek nézzék vagy éppen zaklassák a srácot.

5 év múlva, régi hibáit már rég beismerve, Shouya harmadéves egyetemistaként újra találkozik Shoukoval. Kezdetét veszi egy fiatal férfi vezekelésének szívszorító története.

Silent voice - Koe no Katachi

Silent voice – Koe no Katachi

Reméljük pont olyan szívbemarkoló történet lesz, mint amilyenre számítunk. A visszajelzések alapján, akik olvasták a mangát, nagyon várják már a moviet!

Silent voice - Koe no Katachi