Őszi anime találkozó Veszprém Pandáival

Sikeresen lezajlott az első őszi anime találkozó Veszprém Pandáinak szervezésében, ahova még Várpalotáról és Berhidáról is érkeztek lelkes otakuk!

Az érkezőket megleptük egy egyedi anime kitűzővel, amit a Panda Büfé fizetett, ezen felül pedig tetszés szerint lehetett készíttetni nagyobb kitűzőt, hűtőmágnest és kulcstartót.

Anime kitűző készítése

Következő alkalommal ha minden jól megy, bögrét sőt pólót is lehet készíteni jóval a piaci ár alatt (a pandák kihasználják a kapcsolataikat ^^).

Levittük társasainkat, illetve Prágai Zsolt is elhozta sajátjait, így egyik asztalnál ment a kocka dobálós NEXT!, másiknál Viki, Bálint, Peti és Laci minden tudásukat latba vetve az utolsó pillanatban meg tudták menteni a földet a pusztító vírusoktól a Pandemicben.

Pandemic anime találkozón

Zsoltiék az Elder Sign egyik időtlen vénjének megidézését próbálták megakadályozni, Viviék pedik hazugságot hazugságra halmozva játszották a Csótány pókert.

Csótány póker anime találkozón

Viki Gergővel próbálta legyőzni a másik csapatot egy jó kis Sequence ötödölőben.

Sequence anime találkozón

Willow tartotta magát ígéretéhez, és kérésre manga portrét rajzolt:

Willow manga portrét rajzol anime találkozón

Réka rajz padot hozott, és azon készített jobbnál jobb képeket. TeeTaku WTF témájú rajzversenyére az Attack on Titános “Szakadok” ötletét nem lehet nem megemlíteni. Ha felkerül, mi biztosan szavazunk rá! ^^

Réka rajzpadon rajzol anime találkozón

A találkozó végén, szokásunkhoz híven megnéztünk egy anime moviet, ami ez alkalommal Miazaki egyik remekműve, a Totoro volt. A nagy hahotázás és zsibongás azonnal megszakadt, mihelyt elkezdődött a vetítés, és mindenki rátapadt a képernyőre.

Tototor nézés anime napon

A további rajzolós és csoportos képeket megtaláljátok a PandAnime facebook oldalán.

Hamarosan találkozunk újra… ^^