Pokemon GO bétateszt indul

Valószínűleg igazi pokemonnal senki nem fog találkozni életében, azonban sokak álmát hozza közelebb a Niantic Labs Pokemon GO játéka IOS-re és Androidra.

Pokemon GO

Pokemon GO

A játékosok a való világban kutathatnak Pokemonok után az alkalmazás helymeghatározós rendszerének segítségével. Vannak Pokemonok, melyek csak bizonyos helyeken lelhetőek fel (Zubat hegyvidéken, Magikarp víz közelben).

Pokemon GO játék

Be lehet állítani, hogy a telefon rezegjen, ha Pokemon van a közelben. PokéStop és Pokémon Aréna is van a játékban, mégpedig nyilvános kiállításoknál, történelmi piacoknál és emlékműveknél. Előbbinél Poke labdát és más eszközöket lehet vásárolni, és miután a játékos sokat felfedezett a Pokemonok világából, Pokemon tojásokat is kínál az eladó. Ezek bizonyos lépés megtétele után kikelnek.

Pokemon GO képernyő kép

Pokemon GO képernyő kép

A Pokemon Arénák egészen addig üresek, amíg a játékosok hozzá nem rendelnek egy Pokémont, hogy megvédjék azt. Ehhez érdemes minél magasabb szintre fejlődni, hogy erősebb Pokemonokat tudj fogni, és jobb cuccokat vásárolhass. Ha egy adott Pokemonból eleget befogsz, lehetőséged lesz továbbfejleszteni.

A fejlesztők remélik, hogy a játékosok a környezetükre is figyelnek, miközben a két világ peremén egyensúlyoznak, ezért kifejlesztették a Pokemon GO Plus csukló pántot. Segítségével a játékosoknak nem kell folyamatosan a telefonjukon lógni, a karkötő villogás és rezgés kombinációval értesíti őket a játékbeli eseményekről, ráadásul jelvényként is használható.

Pokemon GO Plusz jelvény

Pokemon GO Plusz karkötő és jelvény

Cimkék: