Trickster: egy izgalmas detektív sztori

Egy új detektív sorozat jelent meg a horizonton, igen kacifántos címmel: Trickster: Edogawa Rampo ‘Shōnen Tantei-dan’ Yori, mely arra utal, hogy a Japán Edogowa Rampo novella író tollából származó “Detektív fiúk klubja” című mű ihlette.

Szöveg: Halál után  epekedve, detektívnek állt.
Szöveg: Karakter dizájn: Peach-Pit
Szöveg: Tokió, 203x-as évek
Szöveg: A detektív fiúk klubja, Magándetektív, A 20 arcú démon
Szöveg: A legenda megújulva tér vissza
Yoshio: Csak meg szeretnék halni…
Szöveg: Egy fiú, akinek a hallhatatlanság súlyát kell magával cipelnie: Yoshio Kobayashi
Kensuke: Nem szeretnél csatlakozni a detektív fiúk klubjához?
Szöveg: A detektív fiúk klubjának vezetője: Kensuke Hanazaki (Ryota Ohsaka)
Kensuke and Logo: Trickster: Edogawa Rampo ‘Shōnen Tantei-dan’ Yori
Yoshio: Meg akarok halni.

 

Trickster

Trickster: egy olyan esetet keres, amiben végre meghalhat

Trickster története

Valahol a 2030-as években járunk. Kogorō Akechi a rejtélyes detektív megalapítja a Detektív Fiúk Klubját. A csapat jelentős vagy éppen piti ügyeket old meg tagjai különleges képességeinek segítségével. Egy napon a klub tagja Kensuke Hanazaki, találkozik Yoshio Kobayashival. Kobayashi egy beazonosíthatatlan rejtély miatt nem képes meghalni, holott a halál maga a megváltás lenne számára. Hanazaki meghívja a detektív csapatba, nem is sejtve, hogy ezáltal sorsuk megpecsételődik, és a környék legnagyobb gonoszával kerülnek majd összetűzésbe: a húsz arcú démonnal!

Az anime hivatalos oldalán már bejelentették, hogy a műből lesz manga, színdarab és élő szereplős sorozat is, ami alapján remélhetőleg nagyot fog szólni.

A történetben szereplő Kogorō Akechi japán Edogawa híres japán detektíve, aki olyan közismert, mint a nyugati világban Sherlock Holmes.